ФейСБук щемить український контент?




Сьогодні фактично відбулася друга fb-хвиля атаки на наші ресурси тільки через те, що ми активно висвітлювали протягом тримісячного періоду дві важливі мережеві громадські ініціативи - 
#Різдвяний_десант_Херсонщина та #Пасхальний_десант_Херсонщина, що орієнтовані на допомогу і підтримку мешканців Херсонщини та українських воїнів, котрі визволяють Український Південь. Всі ці пости фейсбук тепер чомусь "закриває", трактуючи все "спамом"! Навіть коли ми пошири це ж повідомлення -  у групі Третій сектор UA, то одразу було заблоковане алгоритмом ФБ, як "спам".  


Чи хтось зіштовхувався із подібним неподобством у своїй діяльності? Якщо так, то повідомте нам про свої "фейсбучні ситуації" на нашу пошту - merydianinfo@gmail.com

 Сьогодні зранку хотів написати щось пафосне, ну ви розумієте, щоб всім і собі сказати, що нас не зламати і Україна міцно тримає оборону і обов'язково звільнить всі свої території від російських (москалів, орків, катів, мародерів, нелюдів-вбивць, -etc.) загарбників.

І тут просто був заскочений(!) антиукраїнськістю так званого "об'єктивного алгоритму" славнозвісної і "дружньої" до українців і їхніх національних традицій соцмережі 💡фейсбук.
Сьогодні фактично відбулася друга fb-хвиля атаки на наші ресурси тільки через те, що ми активно висвітлювали дві важливі мережеві ініціативи - #Різдвяний_десант_Херсонщина та #Пасхальний_десант_Херсонщина, що орієнтовані на допомогу і підтримку мешканців Херсонщини та українських воїнів, котрі визволяють Український Південь. Всі ці пости фейсбук "закриває", трактуючи все "спамом". Як??? Просто "на голову не налазить", чому "головний і провідний" у світі вільного онлайн-волевиявлення так "прокакується" під чи від антиукраїнського "дристання" орківських тролів, що "зграями" налипають на фб-алгоритм і "ставлять" його "у потрібну позу".
За Волю! За Україну!

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Різдвяний десант на Херсонщину-2024" стартував!

"Різдвяний десант на Херсонщину-2023" триває!

Розпочинаємо акцію збору коштів та наборів різдвяних солодощів!