Світлі і радісні фотомиті різдвяного майстер-класу від Володимира Мишолівського з виготовлення стрітенських свічок!

 У межах культурно-гуманітарної ініціативи "Різдвяний десант на Херсонщину" 2 лютого 2023 року у Львівському національному університеті імені Івана Франка відбувся святковий майстер-клас із виготовлення стрітенських свічок для українських воїнів, котрі визволяють Херсонщину від російських окупантів.

Вже традиційно майстер-клас із виготовлення стрітенських свічок проводив відомий український майстер соломоплетіння Володимир Мишолівський, давній і надійний друг всієї команди Центру «Меридіан».
Вдячні за підтримку співорганізаторам важливого заходу:
- Пресцентр ЛНУ ім. Івана Франка
- Музей історії ЛНУ ім. Івана Франка
- Студентська інформаційна мережа
- Українська мережева платформа незалежних експертів «Клен».
Мета культурно-гуманітарної ініціативи "Різдвяний десант на Херсонщину" - підтримати мешканців Херсонщини та наших українських воїнів у період новорічних свят, подарувати різдвяну атмосферу та частинку своєї любові, шани і поваги.
Гасло акції: "Зігрій різдвяним теплом та підтримай молитвою українське військо"!
Детальніше про культурно-гуманітарну ініціативу "Різдвяний десант на Херсонщину" за покликанням - https://ukrainian-cultural-meridians.blogspot.com/
Виготовлені стрітенські свічки організатори доставлять нашим мужнім українським воїнам, котрі визволяють Херсонщину від російських окупантів.

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Різдвяний десант на Херсонщину-2024" стартував!

"Різдвяний десант на Херсонщину-2023" триває!

Розпочинаємо акцію збору коштів та наборів різдвяних солодощів!