Анонс про подію: "Чи варто зберігати традиції: важлива розмова у часі Різдва"



Початок:      03.01.2023      о 15:00

Закінчення: 03.01.2023       о 16:00


У межах культурно-гуманітарної ініціативи “Різдвяний десант на Херсонщину” 3 січня 2023 року відбудеться культурологічний вебінар на тему “Чи варто зберігати традиції: важлива розмова у часі Різдва”.
 
Спікерка заходу – Оксана Дарморіз, культурологиня, доцентка кафедри теорії та історії культури, кандидат філософських наук ЛНУ ім. Івана Франка, голова громадської організації “Українська асоціація культурологів – Львів”, фундаторка Української мережевої платформи незалежних експертів «Клен».
 
Пропонуємо вашій увазі відеоанонс від спікерки культурного заходу Оксани Дарморіз.
 
Запрошуємо волонтерів, журналістів, блогерів, громадських активістів, представників громадських інформаційних мереж, молодіжних лідерів, представників громад та експертних спільнот із Херсонщини та з інших регіонів України взяти участь у культурологічному вебінарі, присвяченому зимовому циклу українських свят (народні традиції та звичаї).
 
Формат зустрічі: онлайн.
Для участі потрібно зареєструватися – заповнити онлайн-форму до 22:00 (за київським часом) 2 січня 2023 року включно за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScEYw7GQ5AmTHEUg5eXkYfg-fpWAipODBaUlJYhi9BUN3zCgA/viewform
 
Мета культурно-гуманітарної ініціативи “Різдвяний десант на Херсонщину” – всеохопно підтримати мешканців Херсонщини та наших українських воїнів у період новорічних свят, подарувати різдвяну атмосферу та частинку своєї любові, шани і поваги.
Гасло акції: “Зігрій різдвяним теплом та підтримай молитвою українське військо”!
 
Запрошуємо всіх партнерів, учасників заходів та ініціатив (журналістів, блогерів, громадських активістів, молодіжних лідерів та представників громад та експертних спільнот), котрі брали участь у медіа проектах Центру інформаційних досліджень та ресурсних послуг “Меридіан”, а також зацікавлених громадян та організації долучатися до ініціативи!
Всі умови та параметри участі будуть надаватися по окремих каналах комунікації.
 
Разом ми переможемо ворога! За Волю! За Україну! 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

"Різдвяний десант на Херсонщину-2024" стартував!

"Різдвяний десант на Херсонщину-2023" триває!

Розпочинаємо акцію збору коштів та наборів різдвяних солодощів!